Vagdaltpogácsa

A ledarált sertéscombot összedolgozzuk a beáztatott, kinyomkodott zsemlével, a tojással, az étolajon átfuttatott finomra vágott vöröshagymával, és ízesítjük sóval.Vizes kézzel pogácsákat formázunk a masszából, amelyeket zsemlemorzsában megforgatunk, és forró étolajban szép pirosra sütjük.

Összetevők:
- 80 g Sertéscomb
- 5 ml Napraforgóolaj
- 5 g Vöröshagyma
- 20 g Zsemlemorzsa
- 10 ml Napraforgóolaj
- 1 adag Konyhasó
- 0.5 darab Tojás (db)
- 0.33 db Zsemle
     Adatok:
- Energia : 422.955kcal
- Fehérje : 23.27508g
- Zsír : 24.14474g
- Szénhidrát : 25.3524g

WebTools     Vitalist - VitalFood Étrendtervező Rendszer