Pulykamelltokány kukoricával

A felmelegí­tett olajon átfuttatjuk a finomra vágott hagymát, hozzáadjuk a rostjaira merőlegesen csí­kokra vágott pulykahúst, átpirí­tva megsózzuk, bazsalikommal, és finomra vágott petrezselyemzölddel í­zesí­tjük. Rövid párolás után hozzáadjuk a csemegekukoricát, és kb 2 dl ví­zzel, vagy csontlével felengedjük, fedő alatt megpároljuk. A megmaradt petrezselyemzölddel meghintve, köret nélkül tálaljuk.

Összetevők:
- 120 g Pulykamell
- 5 ml Napraforgóolaj
- 200 g Kukorica
- 10 g Vöröshagyma
- 1 adag Petrezselyemzöld
- 1 adag Konyhasó
- 1 adag Bazsalikom
     Adatok:
- Energia : 507.72kcal
- Fehérje : 34.16399999999999g
- Zsír : 19.599g
- Szénhidrát : 48.608g

WebTools     Vitalist - VitalFood Étrendtervező Rendszer